Altılı Masa'nın kasım sonunda açıklayacağı seçim bildirisinde 'uyuşturucu' da var

Altılı Masa'nın kasım sonunda açıklayacağı seçim bildirisinde 'uyuşturucu' da var
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun uyuşturucu açıklaması gündemdeki yerini korurken, Altılı Masa'nın da 'uyuşturucuyla mücadele eylem planı' hazırladığı öğrenildi. Altılı Masa seçim bildirisini de kasım ayı sonunda açıklayacak.

Artı Gerçek- İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale, Altılı Masa’nın seçim bildirisinin kasım sonunda açıklanacağını belirtirken, hazırlıklar arasında "uyuşturucuyla mücadele eylem planı" olduğunu da söyledi.

KRT'de yayımlanan Haftanın Panoraması programına katılan Özlale, "Çok uyumlu bir seçim beyannamesini hazırlıyoruz. Kasım ayının sonuna kadar yetiştireceğiz" dedi.

Özlale, seçim bildirisini, "Önümüzdeki yüzyılda Türkiye’nin ufkunu açacak bir hükümet programı" diye niteledi.

Açıklayacakları programda 'uyuşturucuyla mücadele eylem planı" da olduğunu duyuran Özlale, adaylık sürecine dair de şunları söyledi:

"Aday konusu önemli ama adaydan çok daha önemli olan parlamenter sisteme geçiş sürecinde 6 partinin hazırlayacağı yol haritası. Bu konuda çok önemli bir gidişat var, partiler arasında görüş ayrılığı yok. Vatandaşlarımız iyimser olsunlar, bu ceberut yönetim anlayışının bitmesine 7-8 ay kaldı.” (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar