'Breaking Bad' benzetmesine Soylu'dan Gülen'li yanıt: Ya Kılıçdaroğlu'nun ses kaydı çıkarsa

'Breaking Bad' benzetmesine Soylu'dan Gülen'li yanıt: Ya Kılıçdaroğlu'nun ses kaydı çıkarsa
Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'deki uyuşturucu trafiğinin arttığına yönelik sözlerine İçişleri Bakanı Soylu, CHP liderinin Fethullah Gülen'le görüştüğü iddialarını gündeme taşıyarak cevap verdi. Soylu, görüşmenin ses kayıtlarının çıkabileceği imasında bulundu.

Artı Gerçek -CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı Türkiye'nin uyuşturucu trafiğinin merkezinde yer aldığı iddialarına yönelik Süleyman Soylu'dan yeni açıklamalar geldi.

Kılıçdaroğlu'na karşı tazminat davası açılacağını yineleyen Soylu, CHP liderinin uyuşturucu ile ilgili iddiaların “istihbarat oyunu olduğunu” söyledi. CHP liderini bu 'oyuna' düşmekle suçlayan Soylu şöyle konuştu:

“Türkiye haritasıyla şırınganın yayınladığı dergiler bu dünyada yaşandı. Türkiye'de bundan nasibini almayan kimse kalmadı. Bu uluslararası istihbarat oyunudur. Ana muhalefet partisi başkanı bu oyuna düşmektedir"

GÜLEN İMASI: 'SES KAYDI ÇIKARSA'

Süleyman Soylu konuşmasında, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Fethullah Gülen ile görüştüğü iddialarını da yineledi buna dair ses kaydının olabileceği imasında bulundu. “FETÖ elebaşı ile görüşmedim dediği görüşmenin yapıp yapmadığını, bunun tanıkları var.” diye Soylu iddiaların şöyle sürdürdü:

“Bir diş muayenesinde sen kimle bir araya geldin? Burada o tarihte; ki 15 Temmuz girişimi olmadığı anda sen acaba 15 Temmuz girişiminin mottosu olan cümleyi kullandın mı kullanmadın mı? Büyükelçiler konusunda bir şey söyleyebilirler mi? Yarın öbür gün bunun ses kaydı çıkarsa, bir vatansever bunun ses kaydını mahkemeye gönderirse ne olur?”

Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu kullanımının yaygınlaştığı yönündeki sözlerinin “iftira olduğunu” yineleyen sözlerini “peşini bırakmayacağız” diyerek sonlandırdı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar