CHP'den MHP'ye sert yanıt: Bu iki iri kıyım vampir kılıklıyı uyarıyoruz...

CHP'den MHP'ye sert yanıt: Bu iki iri kıyım vampir kılıklıyı uyarıyoruz...
MHP genel başkan yardımcıları Yalçın ve Yönter'in Özgür Özel'e yönelik tehdit ve hakaretlerine bir yanıt da, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin'den geldi: "Bu iki iri kıyım vampir kılıklıya söylüyoruz... CHP'yi tehdit etmek haddinize değil..."

Artı Gerçek - CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, Genel Başkan Özgür Özel'e yönelik hakaret ve tehdit içerikli ifadeler kullanan MHP genel başkan yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter'e "Cumhuriyet Halk Partisi'ni ve Genel Başkanını tehdit etmek sizin haddinize değildir" dedi. Aytekin, Yalçın'ın sosyal medyadan yaptığı "Özgür Özel’e haddini bildiren cevap" başlıklı açıklamasına tepki göstererek "Uğraşmaya kalkmayın altında kalırsınız" ifadelerini kullandı.

Aytekin, "İki iri kıyıma cevaptır" başlığıyla yaptığı paylaşımda, "Kendi foseptiğinizden gelen kokular, dava partisi diye bilinen MHP'yi bir kriminal vaka odağına çevirmiş, halis duyguyla düşüncesini taşıyan ülkücüleri zan altında bırakmıştır" dedi. "Bu sözde tehditleri bize sıralayanlar, evladı gördükleri Sinan Ateş'e neler yapmazlar?" diye soran Aytekin, "Gidin Sinan Ateş'e sahip çıkmaya cesaret edemeyen güvercinci başı arkadaşınızla az ötede oynayın" çıkışı yaptı.

Aytekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

'İKİ İRİ KIYIMA CEVAPTIR!!!'

"Cumhuriyet Halk Partisi'nin tarihi Türkiye'nin siyasal tarihiyle bütünleşiktir.

Kurucumuz, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün mirası bugün partili gençlerle temsil edilmektedir. Ve Genel Başkanımız Özgür Özel'in oturduğu koltuk da Mustafa Kemal Atatürk'ün Genel Başkan olarak oturduğu koltuktur. Dolayısıyla koltuk milliyetçilerini uyarıyoruz: Konuşurken dikkat edin. Kendi foseptiğinizden gelen kokular, dava partisi diye bilinen MHP'yi bir kriminal vaka odağına çevirmiş, halis duyguyla düşüncesini taşıyan ülkücüleri zan altında bırakmıştır. Bu sözde tehditleri bize sıralayanlar, evladı gördükleri Sinan Ateş'e neler yapmazlar?

1980 öncesinde memleketin gençlerini vurmak için pusu kuran anlayışın bugünkü temsilcisi koltuk milliyetçisi bu iki iri kıyım vampir kılıklıya söylüyoruz: Cumhuriyet Halk Partisi'ni ve Genel Başkanını tehdit etmek sizin haddinize değildir. Uğraşmaya kalkmayın altında kalırsınız.

Gidin Sinan Ateş'e sahip çıkmaya cesaret edemeyen güvercinci başı arkadaşınızla az ötede oynayın.

Kamuoyuna saygıyla..."

NE OLMUŞTU?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP lideri Özgür Özel'in Cumhur İttifakı'ndaki son gelişmelere ilişkin açıklamasına ve kendisi ile diğer MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'e yönelik eleştirilerine hakaret ve tehditle yanıt vermişti. Yalçın, "Haddini bilmeden bize saldırmaya devam edersen, sana kemali memnuniyetle haddini bildirmekten çekinmeyiz" demişti.

Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada büyük harflerle "Özgür Özel’e haddini bildiren cevap" başlığını kullandı. "Senin riyakârca efelenmelerinin, laf ebeliklerinin altında kalmayız. Layık olduğun tarzda muamele ve hitap ederiz. Biz varız; sen de buyur, böyle devam et!" dedi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar