Demirtaş: Yaptıkları ağır suç, onlar sizden korksun

Demirtaş: Yaptıkları ağır suç, onlar sizden korksun
Selahattin Demirtaş, "İktidarda kalmak için hukuk dışı yöntemler kullananlar ve onlara alet olan yargı, medya, bürokrasi üyeleri çok normal bir şey yapıyor havasındalar" diyerek "Suça bulaşanlardan korkmayın" çağrısı yaptı.

Artı Gerçek - Recep Tayyip Erdoğan'ın üçüncü kez cumhurbaşkanı adayı olmasının yasallığı sorgulanırken, HDP'nin eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş'tan dikkat çekici bir paylaşım geldi. Demirtaş, Edirne Cezaevi'nden yaptığı paylaşımda, "İktidarda kalmak için hukuk dışı yöntemler kullananlar ve onlara alet olan yargı, medya, bürokrasi üyeleri çok normal bir şey yapıyor havasındalar" dedi.

Demirtaş, "Oysa yaptıkları ağır suç. Er ya da geç, adil yargı karşısına çıkacaklar. Suça bulaşanlardan korkmayın, onlar sizden korksun" ifadelerini kullandı.

Altılı Masa'nın dün gerçekleştirdiği 11'inci toplantısının ardından yapılan ortak açıklamada, Erdoğan'ın üçüncü defa cumhurbaşkanı adayı olmasının Anayasa'nın ihlali anlamına geldiği vurgulanmıştı. AKP'li isimler ise buna karşı çıkarak "hukuki bir tartışma olmadığını" savunmuştu. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar