Soylu HÜDA PAR'ı 'terör örgütleriyle ilgisi söz konusu değil' diyerek savundu

Soylu HÜDA PAR'ı 'terör örgütleriyle ilgisi söz konusu değil' diyerek savundu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP listelerinden Meclis'e dört milletvekili gönderen 'Domuz bağı ve mezar evler’le anılan ve Hizbullah'ın devamı olarak bilinen HÜDA PAR’ı savundu. Soylu, “HÜDA PAR'ın terör örgütleriyle ilgisi söz konusu değil” dedi.

Artı Gerçek - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 14 Mayıs seçimlerinde AKP listelerinden seçime girerek Meclis'e dört vekil gönderen HÜDA PAR'la ilgili açıklama yaptı. Bakan Soylu, "CHP, PKK ile HDP'yi meşru hale getirmeye çalışıp, HÜDA PAR'ın terörle iltisaklı olabileceğini anlatmaya çalışıyor. HÜDA PAR'ın terör örgütleriyle ilgisi söz konusu değil" diye konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 24 TV'de katıldığı programda, muhalefete yönelik eleştirilerde bulunurken 'Domuz bağı ve mezar evler’le anılan Hizbullah'ın devamı olduğu belirtilen HÜDA PAR’ı savundu.

Soylu, "Kendilerini o kadar motive etmişler ki, yankı odaları dedikleri odanın içinde kalmışlar. 'Kesinlikle kazanacağız.' diyorlar, sonra büyük bir hayal kırıklığına uğruyorlar. Bunu da yıllardır 'çaldılar' diyerek ifade ediyorlar. Kendi toplumunu, kendi partilerini kandırıyorlar, bu kadar ahlaktan yoksunlar. CHP, PKK ile HDP'yi meşru hale getirmeye çalışıp, HÜDA PAR'ın terörle iltisaklı olabileceğini anlatmaya çalışıyor. HÜDA PAR'ın terör örgütleriyle ilgisi söz konusu değil” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar