Türk Tabipleri Birliği duyurdu: Hatay'da sandık başında bir doktor darbedildi

Türk Tabipleri Birliği duyurdu: Hatay'da sandık başında bir doktor darbedildi
Türk Tabipleri Birliği (TTB), Hatay'da bir doktorun seçim güvenliği için bulunduğu sandıkta saldırıya uğradığını açıkladı. Açıklamada "Özgür ve demokratik bir seçim ortamı için emek veren hekim arkadaşlarımıza yönelik şiddet eylemlerini kınıyoruz" denildi

Artı Gerçek - Türk Tabipler Birliği, Hatay Tabip Odası üyesi ve Hatay Koordinasyon Merkezi gönüllüsü Dr. Berkant Doran'ın Hatay’da seçim güvenliği için bulunduğu sandıkta saldırıya uğradığı duyurdu.

TTB'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Urfa'da saldıraya uğrayan Ali Şeker'i de hatırlatıldı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

'ŞİDDET EYLEMLERİNİ KINIYORUZ'

"İstanbul Tabip Odası üyemiz ve önceki dönem milletvekilliği yapan Dr. Ali Şeker Şanlıurfa’da; Hatay Tabip Odası üyemiz ve Hatay Koordinasyon Merkezi gönüllümüz Dr. Berkant Doran Hatay’da seçim güvenliği için bulundukları sandıklarda saldırıya uğramış ve darp edilmiştir.

Özgür ve demokratik bir seçim ortamı için emek veren hekim arkadaşlarımıza yönelik şiddet eylemlerini kınıyor ve takipçisi olacağımızı belirtiyoruz."

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar