AKP Sözcüsü Çelik: Gezegenimiz artık küçük bir köy

AKP Sözcüsü Çelik: Gezegenimiz artık küçük bir köy
AKP Sözcüsü Çelik Covid-19 tedbirlerine ilişkin sosyal medyadan açıklama yaparak, ’Bu sınavdan tedbirleri uygulayarak geçmeliyiz’ ifadelerini kullandı.

ARTI GERÇEK-Çin’de başlayarak tüm dünyaya yayılan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı 18 vakanın görüldüğü Türkiye’de, karantina altına alınanların sağlıklı koşullarda tutulmadığı eleştirileri ve salgına dair tedbirlerin yeterli olup olmadığına ilişkin endişeler artarken, hükümet cephesinden bir açıklama geldi.

Salgına dair Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplanırken, AKP Sözcüsü Ömer Çelik de salgın endişesi ve tedbirlere ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. AKP Sözcüsü Ömer Çelik, virüsle mücadele ederken en büyük düşmanlığı sahte bilgi yayanların yaptığını ifade etti.

Virüsle mücadelenin hem tedbirleri uygulamak, hem de hayatın gerçek değerlerini akılda tutarak insanlığı yüceltmekle olduğunu dile getiren AKP Sözcüsü Çelik, "Tüm insanlık bir sınavdan geçiyor. Gezegenimiz küçük bir köy artık. Her insanın kaderi diğerine bağlı" ifadelerini kullandı.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik Twitter hesabından şu mesajı paylaştı:

"En yakınımızın hayatına gösterdiğimiz özen, tüm insanları etkiliyor. Bu sınavdan tedbirleri uygulayarak geçmeliyiz. Tedbirleri uygularken ruhsuz, mekanik, panik içinde bir dünya kurmak değil yapılması gereken. Her bir vatandaşımızla olduğu gibi insanlığın her bir ferdiyle ortak sorumluluğu paylaşarak daha çok iyilik, daha çok insani değer ve daha çok dayanışma üretmektir aslolan.

Virüse karşı tedbirleri uygulamak hayata, ülkemize ve tüm insanlığa karşı sorumluluğumuzdur. Tedbirleri uygulamanın insani değerleri yüceltmek, herkesi birbirine bağlayan morali diri tutmak, birbirimizle olan derin bağımıza saygı göstermekle ele ele yürümesi gerektiği unutulmamalı."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar