Muazzez Abacı 'Alzheimer olduğu iddialarını' yalanladı

Muazzez Abacı 'Alzheimer olduğu iddialarını' yalanladı
Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Muazzez Abacı'nın Alzheimer olduğunu iddia etmişti. Ünlü sanatçıdan Onur Akay'a yalanlama geldi.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay önceki gün Türk Sanat Müziği icracısı Muazzez Abacı'ya Alzheimer başlangıcı teşhisi konulduğunu iddia etti.

Akay açıklamasında, "Türk sanat müziğinin yaşayan efsanesi Muazzez Abacı’ya Alzheimer başlangıcı teşhisi konuldu. Amerika’da olan sanatçımızın bu önemli rahatsızlığını bana söylediler. Çok çok üzüldüm. Benim en sevdiğim büyük sanatçımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Abacı'dan ise Onur Akay'a yalanlama geldi. Muazzez Abacı "Şu an sağlık olarak aslan gibiyim. Allah’ıma şükür hiçbir problemim yok" dedi.

ABACI: ASLAN GİBİYİM

Basında çıkan haberler üzerine, pandemi nedeniyle uzun süredir Amerika’da kızı Saba’nın yanında yaşayan Abacı, "Allah’ıma şükürler olsun kızım Saba, Torunum Sera ile son derece mutluyuz, şu an sağlık olarak aslan gibiyim. Allah’ıma şükür hiçbir problemim yok. Sadece ülkemi ve dostlarımı özledim. Yakında onlarla da hasret gidereceğim. Bu haberi okuyup endişelenen tüm dostlarıma ve sevenlerime buradan selam ediyorum: Zaten Nisan ayı içinde Türkiye’ye dönüp müzik çalışmalarıma yeniden başlayacağım" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar