Ronaldo otellerini ücretsiz hastaneye dönüştürüyor

Ronaldo otellerini ücretsiz hastaneye dönüştürüyor
Cristiano Ronaldo, ülkesine koronavirüsle mücadelede yardım etmek için Portekiz'de sahip olduğu tüm otellerini ücretsiz hizmet verecek hastaneye dönüştürmeye karar verdi.

İtalya'nın en önemli futbol kulüplerinden Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, koronavirüs covid19 salgınıyla mücadelede ülkesine büyük bir yardımda bulunarak sahip olduğu tüm Pestana CR7 otellerini ücretsiz hizmet verecek birer hastaneye dönüştürmeye karar verdiğini açıkladı.

DOKTORLARIN VE TÜM ÇALIŞANLARIN MAAŞINI ÖDEYECEK

İspanya’da yayınlanan spor gazetesi Marca'nın haberine göre Ronaldo, otelden dönüştürülecek hastanelerdeki tüm çalışanların ve doktorların maaşlarını da ödeyecek.

'İNSAN HAYATI DİĞER TÜM ÇIKARLARIN ÜZERİNDE OLMALI'

Takım arkadaşı Rugani'nin koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrası İtalya'ya dönmeyeceğini Juventus'a ileten Ronaldo, koronavirüs salgınıyla ilgili daha önce yaptığı açıklamada, "Şu anda dünya zor bir an yaşıyor, bu da birbirimize daha fazla dikkat etmemizi ve bakmamızı gerektiriyor. İnsan hayatını önemsemek diğer tüm çıkarların üzerinde olmalı" ifadelerini kullanmıştı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar