Sally Potter'ın Javier Bardem'li yeni filminden ilk fragman yayınlandı

Sally Potter'ın Javier Bardem'li yeni filminden ilk fragman yayınlandı
Sally Potter’ın Javier Bardem ve Elle Fanning’li yeni filmi The Roads Not Taken’dan ilk fragman yayınlandı. Film, dünya prömiyerini 70. Berlin Film Festivali’nde yapacak.

Orlando, Yes ve Ginger & Rosa filmleriyle tanınan İngiliz yönetmen Sally Potter, oyuncu kadrosuyla dikkat çeken son filmi The Party ile Berlin Film Festivali’nde övgü toplamış ve festivalden ödülle dönmüştü. Avrupa sinemasının önde gelen kadın yönetmenleri arasında yer alan Potter, Filmloverss sitesinde yer alan habere göre, yeni filmi The Roads Not Taken ile Berlin Film Festivali’ne geri dönüyor. Javier Bardem ve Elle Fanning‘in başrollerini üstlendiği film, dünya prömiyerini bu ay, Altın Ayı için yarışacağı 70. Berlin Film Festivali‘nde yapacak.

Sally Potter’ın yazıp yönettiği film; psikolojik sorunlar yaşayan Leo ile babasının sorunlarıyla baş etmeye çalışan kızının geçirdiği zorlu bir günü beyazperdeye taşıyor. New York’ta sıradan bir güne başlayan baba kız, Leo’nun farklı yaşamlar sürdüğü paralel hayatlar arasında gidip gelmeye başlamasıyla kendilerini sanrılarla dolu, masalsı bir yolculuğun içinde buluyor.

 

Öne Çıkanlar