Sanatçı Güvenç Dağüstün, konser çıkışı saldırıya uğradı

Sanatçı Güvenç Dağüstün, konser çıkışı saldırıya uğradı
Sanatçı Güvenç Dağüstün, Kadıköy'de gerçekleştirilen konser sonrasında saldırıya uğradı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Kadıköy'de gerçekleştirilen konser sonrasında Güvenç Dağüstün'ün saldırıya uğradığı aktarıldı.

Olay hakkında sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Eren Erdem, "Sevgili arkadaşım, değerli sanatçı @guvencdagustun‘ün Kadıköy Özgürlük parkı konseri sonrası alçak bir saldırıya uğradığı bilgisini aldım. Kendisiyle görüştüm. Durumu iyi. Bu alçak, bu haysiyetsiz saldırıyı yapanlar derhal yakalanıp yargıya teslim edilmelidir" ifadelerine yer verdi.

AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Sanatçı Güvenç Dağüstün’ün avukatı Serkan Günel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Müvekkilim, arkadaşım @guvencdagustun ün bu akşamki özgürlük parkı konseri sonrası saldırıya uğradığını öğrendim. Şimdi hastanede rapor alınacak, yanına gidiyorum. Umarım failler yakalanacak olayın iç yüzü kısa sürede anlaşılacaktır" ifadelerine yer verdi.

Dağüstün de sosyal medya hesabından iyi olduğunu duyurarak, "Çok telefon, mesaj geliyor. Dönemiyorum. Darp raporu aldım, karakolda ifade veriyorum. Avukatım, arkadaşlarım yanımda. Belediye yetkilileri yanımda. Merak etmeyin. Şu işler bitsin, detaylı yazarım. Ama saldırganlar kimdi, neydi şimdilik bilmiyorum" mesajını paylaştı.

Saldırı sonrası yüzü, kolu ve bacağında morluklar bulunan sanatçıya saldıranların 2 kişi olduğu belirtilirken, saldırganların Dağüstün'ü bir süre gözledikleri öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar