Ters dönüş yapan otomobilin çarptığı kurye yaşamını yitirdi

Ters dönüş yapan otomobilin çarptığı kurye yaşamını yitirdi
Ağır yaralanan işçi yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İstanbul Ümraniye’de sipariş götüren motosikletli kurye Emrah Bakır, ters yönde dönüş yapan bir otomobille çarpışarak yaşamını yitirdi.

Dün yaşanan iş cinayeti Akdeniz Caddesi ile Neyzen Tevfik Sokak'ın kesiştiği noktada gerçekleşti. Aldığı siparişi müşteriye götüren Bakır’ın kullandığı motosiklet, Emirhan B.'nin ters yönde dönüş yaptığı otomobille çarpıştı. Ağır yaralı olarak yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırılan Bakır, ardından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ancak burada hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.

Görgü tanığı Bayram Sarıkaya, "Sesi duyup çıktığımda tersten dönen bir araç motosiklete çarpmıştı. Polis ve sağlık ekipleri geldi. Kamera kayıtlarına baktığımızda tersten dönüş yapan araç motora çarpıyor. Yaralı sürücüye vatandaşlar da yardım etmeye koştu, yaralıyı ambulans alıp hastaneye götürdü" diye konuştu.

Selçuk Arslanoğlu da "Motorcu caddeden aşağıya doğru gidiyordu, tersten dönüş yapan bir otomobille çarpıştı. Olay yerinde müdahale edildi ama hastanede hayatını kaybetmiş" dedi. (DHA)
 

Öne Çıkanlar