AKP Adıyaman eski Milletvekili Salih Fırat'ın kızı Berfu Didem Fırat, Bismil Belediyesi'nde özel kalem müdürü olarak işe alındı. Sınavsız Ankara İl Tarım Müdürlüğü'ne memur olarak atandı.
'Kabine ile ilgili genel bir beklenti halen var.'
AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın gece yarısı kararıyla atanan 3 bakan Meclis’te yemin etti.
Ticaret Bakanı olarak görevlendirilen Mehmet Muş, kararın kendisi için sürpriz olmadığını söyledi.
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında 'edepsiz, ahlaksız' diye seslendiği CHP Grup Başkanvekili Engin Altay hakkında suç duyurusunda bulundu.
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'a verdiği yanıtta, 'Edepsiz, ahlaksız' ifadelerini kullandı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine atanan Derya Yanık, ilk hedefinin ne olduğunu açıkladı.
CHP'li Sataloğlu bu sürece ilişkin projenin çatı katının da şirket ile yüzde 50 yüzde 50 paylaşıldığına dikkat çekti.
Nükleer Enerji ve Uluslararası Projeler Genel Müdürlüğü’ne Naci Bostancı’nın oğlu Afşın Burak Bostancı getirildi.
Son anketler Cumhur İttifakı’nın yeni ortaklar bulsa bile, yüzde 50 barajının altında kaldığını gösteriyor. Buna rağmen iktidardan kaçan oylar çantada keklik değil!
'128 milyar dolara nerede?' , HDP'ye baskılar ve Kobane davasında ortaya çıkan savcılık belgesini HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan değerlendirdi.
Hastaların kişisel verileri AKP Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından kullanılıyor.
Hopa halkı, polis müdahalesinde hayatını kaybeden emekli öğretmen Metin Lokumcu’nun ölümüne ilişkin davayı sahiplenmeye çağırdı.
HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, partisinin Meclis grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AKP'den ayrılma sürecini anlattı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, merkez sağ siyasette yer alan isimlerle bir araya geldi.
Gri pasaportla soruşturması açılan İYİ Partili Yerköy Belediye Başkanı Yılmaz, AKP'nin, karıştığı insan kaçaklığı skandalını örtmek için bu hamleyi yaptığını söyledi.
Son dönemde belediyelerdeki bina ve arazilerin aceleyle vakıflara devredilmesine işaret eden CHP'li Aygun, farklı hesapların olduğunu belirterek, devlette bir operasyon olduğunu söyledi.
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, 'Milli rezervlerimiz, tek bir kişinin siyasi hırs ve ikbali için kullanılmıştır' diyerek iktidara 10 soruda Merkez Bankası rezervlerinin nasıl eritildiğini sordu.
Hukukçular, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, KKTC Anayasa Mahkemesi’nin Kur’an kursuları ile ilgili kararını eleştirmesini bağımsız yargıya müdahale olarak değerlendirdi.
Okmeydanı Fetihtepe Mahallesi'nde aralarında AKP’lilerin de bulunduğu iddia edilen bir grup, mahalle sakinlerini tehdit etti.
'Bu tür bir eylem UEFA, FIFA ve dünya futboluna karşı bir darbe girişimidir.'
HDP ve HDK’li kadınlar 'adalet' talebiyle Urfa Adliyesi önündeki oturma eylemlerini sürdüren Şenyaşar ailesine ziyaret etti.
Kayyım rektör protestolarına katılan ve destek verenlere yönelik dava açıldı.
AKP’li Şemdinli Belediyesi tarafından açılan ‘Yöresel Ürün Fuarı’na tepki gösteren esnaf, Coronavirus nedeniyle yaşadıkları mağduriyetin arttığını belirterek, fuarın kaldırılmasını istedi.
Mardin kayyımı Mahmut Demirtaş, kendisinden önceki kayyım Mustafa Yaman’ın dikey bahçe projesinden sağlam kalan kısımları sökerek ‘yeni proje’ diye polisevinin istinat duvarına yapıştırdı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 1 Mayıs öncesi CHP Emek Büroları'nın emekçiler için istediği 15 maddelik talep listesini açıkladı.
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, hayvan hakları yasasıyla ilgili AKP'lilerin yaptığı açıklamaları hatırlattı, iktidara “Neyi bekliyorsunuz?" diye seslendi.
'Mağazadan almak istediğim tüm ürünler son aylarda neredeyse yüzde 40 kadar arttı. Çocukların ihtiyaçları hiç bitmiyor. Yeni ürünlere maddi olarak erişebilmek artık çok zor.'
Esnaftan Diyanet’e tepki: Bağış almakta en ön sıralarda yer alan Diyanet Vakfı kendi kiracılarına yardım zamanı ortada yok. Vicdan sahibi olan yöneticilerin sesimizi duymasını umut ediyoruz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.