Kendine gel hoca efendi !

O zaman cevap verin ‘hoca’ efendiler. Şu örneklerdeki saldırganlar, olayı kapatanlar, mağdurları değil de istismarcıları koruyanlar, hangi ahlaksız, siyasal sistemin ürünü?

Bunlar için söylenecek tek şey var; köpeksiz köy bulmuşlar değneksiz geziniyorlar.

Birbiri ardına ortalığa dökülen ‘hoca’ kılıklı mahlukat, ağzını açar açmaz sözü kadınlara getiriyor, her tür hakareti, terbiyesizliği, seviyesizliği en ufak tereddüt duymadan topluma boca ediyor.

İlahiyatçı diye anılan bir şahıs "sohbet toplantıları" denen basbayağı cihatçı örgütleme toplantılarının birinde babalara akıl veriyor: "Nasıl ki bir çoban, koyunları ateşe atsa o çobanın ceza almasını istersiniz, bir baba da çocuklarını cehennem ateşinden korumalıdır."

Devamı mealen şöyle:

"Kaşını almış, pantolon giymiş, delikanlılar peşine düşmüş, ama sen baba olarak seviniyorsun. Kızım mühendis olacak, doktor olacak diye ama kendini de ateşe atıyorsun, çocuklarını da. "

Konuşuyor, "Sen kimsin ya?" diyen yok nasılsa.

Bir başka ‘hoca’ efendi "Mağazalarda ambalajı açılmış teşhir ürünleri hep yarı fiyatına satılır. Anlayana…" diye mesaj atıyor.

Ambalajı açılmamışlar da teşhir edilmemiş ürünler. Tam fiyatını verenler ambalajı açmaya hak kazanıyor.

Buna soruşturma açılmış. Muhtemelen, tesettürlü kadınları da "mal" yerine koyduğu için.

Yalnız erkeklerden oluşmuyor o sus-pus cemaat, muhafazakar-dindar kadınlar da sus-pus.

Askeri vesayete karşı bile "başörtüme karışma" eylemleri yapacak cesareti gösteren bu kadınların hiç biri, İslamcı tek adam rejiminde "sana ne " demeye cesaret edemiyor.

Bu fark bile ilk önce onları düşündürmeli.

AKP’nin toplumsal mühendisliği başarılı olursa bir kaç yıl içinde, tıpkı Mısır’daki gibi "tacizi hak ediyorlar. Çarşafları yeterince bol değil" diyen erkek güruhu onların da sorunu olacak.

Toplumun AKP’ye oy veren bir kısmı da dahil, en az yüzde 70’ine ‘cihat’ açmış ağababaları; anaokullarını, orta öğretim kurumlarını, üniversiteleri, kursları, yurtları ve tabi ki camileri "kışla’, minareleri ‘süngü’ olarak görüyorsa olacağı budur.

İlkokul çocuklarını bile sadece cinsiyet, bebek bedenlerini tesettüre sokulacak tahrik nesneleri olarak gören zihniyetin yapamayacağı hiçbir sapkınlık kalmamış demektir.

Siyasal İslam’ın yarattığı tehlike, yalnız kadınlar için değil ‘kızlı-erkekli’ bütün çocuklar için büyüdükçe büyüyor.

Örneklerini her gün bir başka yurtta, vakıfta, kursta, okulda görüyoruz.

"Anayasayı tağyir tebdil ve ilga" Türkçesi, Anayasayı bozma, değiştirme ve ortadan kaldırma halini "yasaları fiili duruma uydurma" olarak meşrulaştıran iktidar, şimdi aynı suçu laik cumhuriyet yerine İslamcı cumhuriyet kurarken işliyor.

Ama muhalefetin temel gündemi bu olması gerekirken, CHP Siyasal İslam’ın kayığına binmiş, batmakta olan tekneye can simidi olmayı seçiyor.

Egemenlik hakkın olmayan bir ülkeye, kendi vatandaşı olmayan insanların kararına karşı savaş açma suçuna ortak olarak…

Bir ara medyaya sızan anket sonuçlarına göre yüzde 37-38’e gerilemiş olan AKP’nin elinde iktidarda kalmak için kullanabileceği iki enstrüman kaldı.

Biri; milliyetçiliği kışkırtacak bir savaş tehlikesi etrafında yeniden güç kazanmak, diğeri; İslami eğitimle genç beyinleri formatlayarak bu kesimden alamadığı oyları çekmek.

Bu uğurda "Gülizar projesi" adını verdikleri adeta inanç karşılığı rüşvet işine bile girdiler. Isparta Müftülüğü, camiye en çok gelen gençlere para ve hediye ödülü dağıtacakmış.

Çok şükür ki; takiyeye ihtiyaçları kalmadı.

Bu sayede birilerinin iddia ettiği gibi "niyet okumuyor", Siyasal İslam’ın ne menem bir şey olduğunu bizzat kendi ağızlarından okuyoruz.

Diyanet’in yeni Başkanı "Allah ve resulunün ezeli ve ebedi çağrısını sekülerizm ve hiçbir değer tanımama kıskacında debelenen insanlığa ulaştırmak için her zamankinden daha çok çalışmamız gerekiyor" sözleriyle genel kurmay karargahına karşı Diyanet’in adeta cihatçı yetiştirme karargahı olarak yapılandırılmakta olduğunu beyan etti.

O zaman şunlara da cevap verin bakalım Sayın Diyanet İşleri Başkanı ve ‘hoca’ efendiler.

Aşağıda alt alta sıralanmış örneklerdeki saldırganlar, olayı kapatanlar, mağdurları değil de istismarcıları koruyanlar, hangi ahlaksız, hiçbir değerden nasibini almamış siyasal sistemin ürünü?

  • Keçiören Anadolu İHL’de Kur’an dersleri veren Sefer A. 15 yaşından küçük 12 kız öğrencisine cinsel tacizde bulundu.
  • Akçaabat İHL’de Arapça öğretmeni Y.D. 17 yaşındaki kız öğrencisine defalarca tecavüz etti, sonra da "Muta nikahı" yapayım dedi
  • Afyon Otpazarı CamiimamıM.E.Ç 7 ve 9 yaşındaki kuran kursuna gelen iki öğrenciyi taciz etti.
  • Konya Ereğli İHL Müdürü üç çocuk babası A.D. kız öğrencisiyle ilişkiye girdi
  • Düzce’nin Esençam Köyü’nde imam H.A. 14 yaşındaki kız çocuğa tecavüz etti.
  • Tatvan İHL’de din öğretmeni A.T.P. 16 yaşındaki öğrencisi K.K.’ye cinsel istismarda bulunurken yakalandı.
  • Konya İhsan Dede İHL’de sekiz kız öğrenciye tecavüz edildi.
  • Tekirdağ Kapaklı İHL’de, 8 kız öğrenciye tecavüz edildi.
  • Bartın’da Ulugeçitambarcı Köyü caminde imam, ‘Kuran kursunda çocuklara cinsel istismar’ suçlamasıyla tutuklandı.
  • Afyon Sinanpaşa İlçesine bağlı Karacaören köyü İmamı Z.A. 20 yaşında bir genç kıza tecavüz etti.
  • Antep’te Şahinbey Camisi’ne bağlı Kuran kursunda 60 yaşındaki temizlik görevlisi S.Ş. bir yıl boyunca yaşları 6 ile 11 arasında değişen 6 çocuğa tecavüz ettiği belirlendi.
  • Konya’da yatılı bir Kur'an kursunda belletmenlik yapan 5 kişinin yaşları 11-12 arasında değişen 3 çocuğa tecavüz ettiği belirlendi.
  • Ankara Beypazarı'nda, yatılı bir Kuran kursunda öğretmenlik yapan A.K., halasından başka kimsesi olmayan 11 yaşındaki erkek bir öğrenciye aylarca tecavüz etti. Yurt müdürü ''Kurban kestik olay kapandı'' dedi.
  • Adıyaman Gerger İHL'de 30 öğrenci tecavüze uğradı. Savcılık ve Milli Eğitim Bakanlığı idari soruşturma başlattı. .
  • Ensar da 45 erkek çocuğuna tecavüz edildi. Çocuklar Karaman Devlet Hastanesinde Kontrolden geçti ve tecavüz raporlarla belgelendi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi