CHP il başkanlığı önünde Avcılar protestosu: Hançerli'yi istiyoruz

CHP il başkanlığı önünde Avcılar protestosu: Hançerli'yi istiyoruz
CHP'nin İstanbul'da ilçe belediye başkanlıklarına önerdiği adaylara tepki gösteren vatandaşlar, CHP İstanbul İl Binası önünde toplandı.

Artı Gerçek - CHP'de belediye başkanı adaylarının belirlenmesi gündemiyle yapılan MYK'nin ardından Parti Meclisi (PM) toplantı sürüyor. Toplantı devam ederken CHP'de aday tartışmaları ve protestolar da yaşanıyor.

PM toplantısı devam ederken Parti yönetiminin mevcut Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'nin yerine Utku Caner Çaykara’yı aday göstereceği iddiası üzerine toplanan bir grup, duruma tepki gösterdi. "İthal aday istemiyoruz" diyen eylemciler Avcılar'da Hançerli'yi istediklerini belirtti.

'AVCILAR DIŞINDAN ADAY İSTEMİYORUZ'

CHP Avcılar Belediye Başkan adayları da CHP Genel Merkezi’ne seslendikleri bir basın açıklaması yaptı. Açıklamaya mevcut Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli de katıldı.

Açıklamada, “Partimiz içinde bazı grupların ilçemize müracaat eden aday adayları dışında ve Avcılar’da yaşamayan, ilçenin dışında olan ismin önerildiği veya aday önerileceği konuşulmaktadır. Avcılar dışından aday istemiyoruz" denildi.

Öte yandan CHP İl Başkanlığı'nda da Ekrem İmamoğlu'nun ve Özgür Çelik'in protesto edildiği iddia edildi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar