Gelecek Partili Özdağ: Süleyman Soylu istifa etmeli ve yargılanmalı

Gelecek Partili Özdağ: Süleyman Soylu istifa etmeli ve yargılanmalı
Sedat Peker son videosunda da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya dair çeşitli iddialarda bulunmuştu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in AKP’li isimleri hedef alan videolarının odağında yer alanlardan biri olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya muhalafetten istifa çağrısı geldi.

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Selçuk Özdağ, Sedat Peker'in açıklamaları sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa etmesi ve yargılanma talebinde bulunması gerektiğini söyledi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özdağ, "Sedat Peker’in açıklamalarına karşı İçişleri Bakanı istifa etmeli ve kendisi yargılanma talebinde bulunmalıdır. Ayrıca Adalet Bakanı, Hakimler ve Savcılar Kurulu ve de tüm savcılar bu vahim iddialarla ilgili gereğini derhal, behemehâl yapmalıdır. Ya devlet başa ya kuzgun leşe" ifadelerini kullandı.

 

Peker son videosunda , "Seni mahvedeceğim" dediği Soylu'nun Mehmet Ağar'la birlikte cemaatten boşalan savcılık kaldrolarına kendi yandaşlarını soktuğunu söylemiş ve akrabası Sadık Soylu'nun Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan imar planları değişiklikleri için çıkmadığını söylemişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar