Acımasız bir aşk hikayesi: Canavar

Acımasız bir aşk hikayesi: Canavar
Bu hafta vizyona giren 4'ü yerli 11 film arasında iki insanın arasındaki gerilim dolu aşkı izlerken içinizdeki insana ait duyguları sorgulayacağınız bir film olan 'Canavar' öne çıkıyor.

Bugün 4'ü yerli 11 film vizyona giriyor. Bu hafta 'Canavar', 'Western' ve sevenleri için 'Predator' bu hafta çıkan filmler. 

CANAVAR

Bizi hayvanlardan ayıran "şeylerin" ne olduğunu, neden gerekli olduğunu, neden bazen olmaması gerektiğini tekrar hatırlamak için iyi bir film.  Küçük bir adada geçen güzel ve beyaz iki insanın aşkı gibi başlayan ancak sonra onun çok ötesine geçen, gerilimli ve kirli bir romantizm yansıyor beyaz perdeye. Michael Pearce imzalı gerilimde Jessie Buckley ve Johnny Flynn başrolde.


İÇİMDEKİ HAZİNE

Ayda ailesinin son ferdi olan Sema'nın babasının ölümünün ardından bilmediği gerçeklerle yüzleşerek hayatla başa çıkma sürecini konu edinen filmi Hüsnü Hakan Gürtop yönetiyor. Melis Cemre Çınar, Fatih Ayhan başrolde.


SOSYOPAT

Hafta sonu tatili için ormana kampa gitmeye karar veren Lori ve Christopher'ın ormanın asıl sahipleriyle yaşadıkları korku dolu karşılaşmayı anlatan filmi Kevin Forrest yönetiyor. Görmeye alıştığımız korku filmlerinden biri olan Sosyopat, korku filmi sevenler için izlenebilesi kalitede.


PREDATOR

31 yıl sonra avcılar ve askerler yine karşı karşıya geliyor. Arnold Schwarzenegger’siz maceranın yönetmeni Shane Black. Boyd Holdbrook, Olivia Munn, Jacob Tremblay oyuncu kadrosunda. Tehdit altında olan insan ırkını, ölümcül Predator ırkından korumaya çalışan bir ekibin mücadelesini anlatıyor.
 


BABA 1,5

Deniz Denizciler'in yönettiği Baba 1.5, bir mafya babası ve yeni tanıştığı oğlunun macerasını konu ediniyor. Peker Açıkalın ve Rüzgar Erkoçlar filmin başrolünü paylaşıyor.


WESTERN

Dil, kültür, önyargı, yabancı olma, yabancılaşma... Valeska Grisebach'ın üçüncü uzun metrajı Western, Bulgaristan kırsalında çalışmaya giden bir grup Alman işçinin, zaman içerisinde bölgedeki köylülerle aralarında yükselen gerilimi anlatıyor.


ORGANİK AŞK

Tarık Papuçcuoğlu, Ruhsar Gültekin, Asuman Dabak gibi iyi oyuncuların rol aldığı, yolun ve köyün iç içe geçtiği, zenginle fakirin aynı potada eridiği, idare eder bir komedi filmi Organik Aşk, Güzel köylü dizisinden sonra ikinci kez organik tarımla uğraşan bir kız rolünde izleyeceğimiz Gizem Karaca Ekmekçi başrolü Mustafa Mert Koç’la paylaşıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Kamil Çetin oturuyor.


GECE GELEN

İleride bir zamanda, ne olduğu belli olmayan ancak gece gelen her ne ise tehlikeli olduğunu düşündüren, gizemli ve heyecanlı bir hikaye. Gelen tehdidin dışında, insanların yaşadığı güvensizlik ve paranoyaklık halinin de başrolde yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda Joel Edgerton, Christopher Abbott, Riley Keough gibi isimler var.


MİLE  22

Mark Wahlberg yine bir aksiyonda başrolde. Yönetmen koltuğundaysa Peter Berg var. İkili birlikte çalışmaya alışkın. Gerçek hikayeleri çekmek üzere buluşan ikili bu kez bir kurgu için bir arada. Filmde bir Amerikan istihbarat subayının, hassas bilgilere sahip gizemli bir polis memurunu yasadışı yollarla yurtdışına kaçırmaya çalışmasının hikâyesi anlatılıyor.


MİSAFİR

Yönetmen Andaç Haznedaroğlu bu kez daha derinlikli bir hikayeye imzasını atıyor. Suriye'deki savaşta kız kardeşi dışında tüm ailesini kaybeden Lena, Lena’nın komşusu Meryem ve başka vatandaşlarının insan gibi yaşamak umuduyla çıktıkları yolda yaşadıklarını, karşılaştıklarını ve her şeye rağmen gülümseye çalıştıklarını anlatıyor hikaye. Yolculuğun amacı İstanbul üzerinden Avrupa’ya gitmek. Yol, zor... Saba Mubarak, Rawan Iskeif, Homam Hout, Şebnem Dönmez ve Yeşim Ceren Bozoğlu oyuncu kadrosunda.


KÜÇÜK BİR RİCA

Küçük Bir Rica'da iki yakın arkadaşın biri kayboluyor ve olan oluyor. Başkasının yerinde olmayı istemek, başkasının cehenneminde kaybolmak, ihanet etmek gibi insana dair en zayıf ve en güçlü duygular ve davranışlarla ördüğü hikayeyi kimliğine ihanet etmeden ortaya koyuyor yönetmen Paul Feig. Anna Kendrcik ve Blake Lively başrolde.

 

Öne Çıkanlar