Sedet Peker'den yeni açıklama: Milletvekili rica etti, Hürriyet'i ben bastım

Sedet Peker'den yeni açıklama: Milletvekili rica etti, Hürriyet'i ben bastım
'Yemin ederim sizi rezil ederim. Sokağa çıkamaz hale getiririm.'

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, bugün yayınladığı 6. video ile yeni açıklamalar yaptı. Sedat Peker, kendisi hakkında iki gelişmenin kırılma noktası olduğunu açıkladı. Peker, her şeyin Amerikalı yazar Michael Rubin'in yazdığı yazı ile başladığını ikinci kırılma olarak Mehmet Ağar'ın isteğini kabul etmediği için yaşandığını ileri sürdü. 

Hürriyet gazetesine düzenlenen baskına da değinen Sedat Peker, gazete binasını taşlayan grubun başında isim vermeden Abdurrahim Boynukalın'ın bulunduğunu belirterek, "Bastırtmadan önce gelen milletvekilinin telefon sinyallerine de bakabilirsiniz. Bizim gençlik kollarından birtakım arkadaşlar gidecek, onlar profesyoneller değiller, tamam dedim. Ben gönderdim. Savcılar ağır delil, ikrar, ben yaptım" dedi. 

Bazı kişilerin mesajlar yazarak, kendisine 'akıl' verdiğini belirten Sedat Peker, "Bu benim hikâyem. 1,5 senedir sıkıntıları ben yaşadım, o yüzden dolayı bana akıl vermeyin. O yüzden parça parça koparacağım, canları yakacağım" dedi.

Peker, kendisi hakkındaki gelişmeleri fitilini ise iki gelişmenin tetiklediğini öne sürerek, şunları söyledi:

"Fitilin ilk ateşlenmesi Michael Rubin adında Amerikalı bir yazarın, yazdığı yazıyla oldu. 'Sedat Peker etki alanını bu şekilde geliştirmeye devam ederse, Tayyip Erdoğan sonrasında, Tayyip Erdoğan'a ihanet etmez' dedi. 'PanTürkizm görüşüne sahip bu kişi bu şekilde güçlenmeye devam ederse, Tayyip Erdoğan sonrası oraya simge birinin seçilmesini sağlar. Arka perdeden de ülkeyi o yönetir' dedi. Buna inanan ruh hastaları oldu, işin kötü yanı bizim arkadaşlarımız da gururlandılar, 'Artık seni dünyada insanlar daha iyi anlayacak, konumunu anlayacaklar' dediler. Dedim ki, bu tuzak, bize tuzak kurdular. Tayyip Erdoğan sonrasına kimin planları varsa bizi mahvedecekler dedim. Bu yazıyı çeşitli yerlerde yayınladı, sonra birden yayınlanması kesildi. Herkesin okunması durduruldu. "

'MEHMET AĞAR MİTİNGİ İPTAL ETMEMİ İSTEDİ'

"Bugün Mehmet Ağar'ın ameliyat olduğunu öğrendim onun sonucu çıkana kadar onunla ilgili espri yapmayacağım. Pelikancıları unutmadım ama bu ara Süslü Süleyman'a taktığım için ondan bahsedeceğim" diyen Peker, şöyle devam etti:

"İkinci kırılma noktası Elazığ'da şehit ailelerine yaptığımız ziyarette yaşandı. O gün Mehmet Ağar aradı. Derin Mehmet 'Elazığ mitingini iptal eder misin? O gün orada CHP'nin de mitingi var, ortalık karışabilir' dedi. Bizim Kafkas-Karadeniz kültürümüzde şehit aileleri devlet başkanından bile önemli, o nedenle iptal edemeyeceğimi söyledim. Daha sonra valilik kararıyla miting iptal edildi. İkinci kırılma noktası burası oldu. Biz tahakküm altına emir altına girecek insanlar değiliz."

'YEMİN EDERİM SİZİ REZİL EDERİM'

"Namusu maaşı kadar olan bazı gazeteciler diyor ki; 'Bu adamın anlattıklarına mı inanacaksınız?' Bu işleri cami hocası mı bilecek. Bu işler pis işler, pis işleri de pislikler bilir. Anlattıklarımın doğru olduğunu milyonlar biliyor. Halkı durduramazsınız. Anlatımlarımda ismi geçenler, sakın beni yalanlayacak şeyler yapmayın. Ben dersime çalışırım. Çok çalıştım. Yemin ederim sizi rezil ederim. Sokağa çıkamaz hale getiririm. Bana bunu yapmayacaksınız. Bileğimizi koyuyoruz ortaya. Ben kesmem tabi çünkü ben sağlamcıyım" ifadelerini kullandı.

'HÜRRİYET GAZETESİNİ, MİLLETVEKİLİ İSTEDİ BEN BASTIRDIM'

Peker, Demirören'le ilgili şunları söyledi:

"Gazeteciler diyor ya, 'organize suç örgütünün dediğinden bişey mi olur?' Tamam, ben yaptırdığımı anlatacağım, ispatlarıyla anlatacağım, delilleriyle. Hürriyet gazetesindekilerden, pambık Demirören ekibi dinliyor musunuz? Şatafatlı gazeteciler, ünvanlı gazeteciler, sizin gazetenizi ben bastırdım. Bak suç ikrarı yapıyorum. Hürriyet'i bastırmadan önce gelen milletvekilinin telefon sinyallerine de bakın, ismini söylemeyeyim ayıp olur, bakabilirsiniz. 'Bizim gençlik kollarından bir takım arkadaşlar gidecek, ama onlar profesyonel değil, sen böyle arkada' dedi milletvekili, tamam dedim, ben gönderdim.  Savcılar alın size ağır delil, ikrar; Milletvekili rica etti, ben de yaptırdım. Milletvekili rica etti böyle böyle diye... Eeee, Aydın Doğan yaşlı adam, bir yandan ölüm korkusu sardı, bir yandan devam eden mahkemeler, ben ölürüm çocuklarıma dert kalmasın, ondan sonra hoopp (Hürriyet gazetesinin Demirören'e satışı...) Senin (Demirören) oturduğun koltukta benim emeğim var, ben pisliğim siz temiz ha. Pambık Demirören, seni elime aldım, adım adım takip edeceğim, Azerbaycan'da falan.."

AHMET HAKAN'A SALDIRI

Peker, baskınla ve gazeteci Ahmet Hakan'a yönelik saldırı ile ilgili Abdurrahim Boynukalın'ın adının geçmesine ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Size bir delil daha söyleyeyim; AK Parti'nin gençlik kolları Abdurrahim Boynukalın, milletvekili, spor bakanı yardımcısıydı, şimdi hangi görevde bilmiyorum. O bir kaç gazeteciyle röportaj yapıyor, yanında da AK Parti'nin kelle isimleri, gazeteci soruyor 'İşte sizin adınız da geçiyor (Hürriyet baskını)...' Yok diyor, gazeteci dövdürme olayıyla, Hürriyet binasının basılması olayını Sedat Peker'in yaptırdığı anlaşılınca ben rahatladım' diyor. Adam da bunun yazmış mı, açın bundan büyük delil olur mu sayın savcılar?"

'SÜLEYMAN SOYLU'NUN OĞLUNUN PARA KARŞILIĞI DOSYADAN İSİM ÇIKARMA TEKLİFİ'

Peker, Süleyman Soylu'nun oğlu Engin Levent Soylu ile ilgili ise şu iddiada bulundu:

"Aslan Sülü. Yav bu dünyanın en büyük uyuşturucu operasyonu diye bir operasyon yaptın ya 1.5 sene falan önce gazetelerde herkesi inandırdınız lüks arabalarını falan gösterip. Lan dünyanın en büyük uyuşturucu operasyonunda yarım kilo uyuşturucu olmaz mı. Nerede bu uyuşturucu. Allah aşkına dinleyin sayın savcılar delilleriyle anlatacağım. O operasyonda Nevzat Kaya diye şahıs var. Yeniköy Motors’un sahibi operasyondan 10 gün öncesine kadar kendi bindiği arabada Süleyman Soylu’nun oğlunun ihtisaslı plakası var. Yani Emniyet’ten oradan buradan geçer. Yani İçişleri Bakanı’nın ailesine ait görünüyor plaka. Durdurulmaz. Ayrıcalık da benim gibi. Ben de öyle ayrıcalıklıydım. Şimdi küstüm benim ayrıcalıklarımı  aldılar ellerimden. Küstüm ben onlara.

"Operasyondan 10 gün önce gidiyor, Engin oğlum böyle böyle büyük bir operasyon olacak, bu ihtisası iptal etmemiz lazım. Tamam. Tarihine bakın operasyondan kaç gün önce? O Yeniköy Motors’un sahibi Nevzat Kaya’nın kullandığı araç plakasının ihtisası iptal edildi. 10 gün önce. İki; telefon irtibatları Engin’le ne zaman kesildi? 10 gün önce. Engin buna diyor ki, 5 milyon dolar verirsen seni bu dosyanın içinden çıkarabiliriz. O da diyor kardeşim ben onlara iki araba sattım niye para vereyim diyor. Anlamıyor. Tamam diyor. Operasyon oluyor bunu da alıyorlar. Bu cezaevinde, sonra karısı Engin’i arıyor.  Ailece görüşüyorlar. Tabii bunlar dostlarına yapar en güzel özellikleri o."

Organize suç örgütü lideri Peker'in masasında bu kez Yılmaz Özdil'in 'Son Cüret' isimli kitabı vardı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar