İYİ Partili Hüseyin Örs, yoğun bakımdan çıktı

İYİ Partili Hüseyin Örs, yoğun bakımdan çıktı
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Meclis Genel Kurulu'nda AKP'li Zafer Işık'ın yumruk attığı Trabzon milletvekili Hüseyin Örs'ün yoğun bakımdan çıktığını açıkladı.

Artı Gerçek - TBMM Genel Kurulu'nda AKP'li Zafer Işık'ın yumruklu saldırısına uğradıktan sonra yoğun bakıma alınan İYİ Partili Hüseyin Örs'ün sağlık durumu düzeliyor. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, partisinin Trabzon Milletvekili Örs'ün yoğun bakımdan çıktığını açıkladı.

TEDAVİSİ HASTANEDE DEVAM EDECEK

Örs'ü hastanede ziyaret ederek bir de fotoğraf paylaşan Zorlu, "Trabzon Milletvekilimiz Hüseyin Örs az önce yoğun bakımdan çıktı. Tedavisi bugün burada devam edecek. Bilinmelidir ki böylesi saldırılar aslında Türk Milletinin iradesine ve demokrasimize yapılmaktadır. İYİ Parti olarak ülkemizi bu anlayıştan çıkarmaya ve kurtarmaya kararlıyız" ifadelerini kullandı.

AKP Bursa milletvekili Işık, Meclis Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde dün çıkan kavgada Örs'e yumruk atmıştı. Kalp pili bulunan Örs'ün spazm geçirdiği ve elektroşokla hayata döndürüldüğü açıklanmıştı. Işık ise elektroşoka inanmadığını ve özür dilemeyeceğini söylemişti.

İYİ PARTİ'NİN 'YUMRUK' KARARI

İYİ Parti Grup Başkanvekili Musavat Dervişoğlu ise bugün TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, "Işık’a partisi tarafından gerekli cezanın verilmesi gerektiğini" söyleyerek, aksi takdirde bütçe görüşmelerinde AKP grubunun konuşmaları sırasında Genel Kurul’a katılmayacaklarını açıkladı.

Dervişoğlu, "Adalet ve Kalkınma Partisi'nin bu konuda doğru adım atmaması, bu elim olayla ilgili kamuoyu vicdanını tatmin edici bir karar almaması durumunda bütçe görüşmeleri süresince AK Parti grubunun konuşmaları sırasında İYİ Parti grubu olarak Genel Kurul salonunda bulunmayacağız" dedi.

"Bunun boykot olarak algılanmamasını istirham ediyorum" diyen Dervişoğlu, "AK Parti yetkililerini göreve davet etmek olarak değerlendirilmesini de talep ediyorum. Bu doğru uygulama yapılıncaya kadar tavrımızı bütçe görüşmeleri esnasında sürdüreceğimizi kamuoyunun takdirlerine arz ediyorum" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar