Soylu'dan Biden'a: Sadece 'Bay bay Kemal'i değil seni de yeneceğiz

Soylu'dan Biden'a: Sadece 'Bay bay Kemal'i değil seni de yeneceğiz
Seçim çalışması amacıyla Esenler'de bir mahalleye inen Soylu, "Türkiye'nin seçimi Amerika'ya mı düştü? Hey Biden, biz sadece bay bay Kemal'i sandıkta mağlup etmeyeceğiz, seni de mağlup edeceğiz" diyerek ABD Başkanı Biden'a çıkıştı.

Artı Gerçek - İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Süleyman Soylu, "Çıkmış dün Kılıçdaroğlu'nun avaneleri, işte neymiş 14 Mayıs için 'Bir darbe' demişiz. Ben demiyorum ki. Adam oturmuş plan yapıyor." diyerek ABD Başkanı Joe Biden'ı işaret etti. "Darbe girişimi" sözlerinin arkasında durmaya devam eden Soylu, Diyor ki '15 Temmuz'da beceremedik. HDP'yi, LGBT'yi bütün her birini bir araya getireceğiz ve Tayyip Erdoğan'ı mağlup edeceğiz'. Türkiye'nin seçimi Amerika'ya mı düştü?" dedikten sonra Biden'a seslendi: "Hey Biden" diye başladığı cümlesine "Biz sadece bay bay Kemal'i sandıkta mağlup etmeyeceğiz, seni de mağlup edeceğiz."

Soylu, seçim çalışmaları için Esenler Fatih Mahallesi Aksaray Caddesi'nde gitti.

'HEY BİDEN'

Soylu, 14 Mayıs'la ilgili yaptığı 'darbe' vurgusuna devam ederek şöyle dedi:

"Çıkmış dün Kılıçdaroğlu'nun avaneleri, işte neymiş 14 Mayıs için 'Bir darbe' demişiz. Ben demiyorum ki. Adam oturmuş plan yapıyor. Diyor ki '15 Temmuz'da beceremedik. HDP'yi, LGBT'yi bütün her birini bir araya getireceğiz ve Tayyip Erdoğan'ı mağlup edeceğiz'. Türkiye'nin seçimi Amerika'ya mı düştü? Hey Biden, biz sadece bay bay Kemal'i sandıkta mağlup etmeyeceğiz, seni de mağlup edeceğiz." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar