'Albayrak'ın istifası bugünkü AKP MYK toplantısında değerlendirilecek'

'Albayrak'ın istifası bugünkü AKP MYK toplantısında değerlendirilecek'
Saat 16.00'da Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek olan AKP MYK toplantısında gündemin iç politikadaki gelişmeler olduğu belirtildi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın dün akşam Instagram hesabından yayınladığı istifa açıklamasının ardından gözler Ankara'ya çevrildi. Söz konusu paylaşımın ardından partinin bazı yetkili isimlerinden Albayrak'a destek açıklaması gelse de istifa ile ilgili olarak resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

KABİNE YOK, MYK TOPLANIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programında kabine toplantısı ise yer almıyor. Erdoğan’ın ilk mesaisi saat 14.00’te 12. Büyükelçiler Konferansı olacak. Cumhurbaşkanı, burada bir konuşma gerçekleştirecek.

Saat 16.00’da ise Erdoğan’ın AKP MYK toplantısına katılacağı Cumhurbaşkanlığı’nın sitesinden duyuruldu. Toplantıda iç ve dış politikadaki gelişmelerin değerlendirileceği öğrenildi.

Habertürk TV’den Fevzi Çakır, Albayrak'ın istifasının bugünkü AKP MYK toplantısında değerlendirileceğini söyledi.

Çakır, "MYK toplantısının önemli bir gündeminin daha olması bekleniyor. Dün akşam saatlerinde Maliye ve Hazine Berat Albayrak'ın bir istifa paylaşımı olmuştu. Bu paylaşım sonrası yaşanan gelişmelerin de MYK toplantısında ele alınması bekleniyor" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar